kisah di JUSCO AEON...


bersama dgn Tot
sempat Tot nk snap aku ngah makan.. huhu

menu kami di pizza hut

28 May '10....
ak n Tot jz g JJ utk byar bil Broadband jer... time tu jgak Tot ajak tgk movie skali(tgk cite Shrek 3).. mase kitorg nk g bli tiket movie tu, mak aih!! punye la ramai org.. aku da plik da, nak kate ari tu ari sabtu, x jgak, coz ari tu kn ari jumaat.. so, ari org bekerja... nk kate cuti skola pn bkn..
Ha, agak lame aku bepikir kt situ... pnye lame aku pk, Tot bru nk bgtau aku yg ari tu HARI WESAK...hahahaih.. patutla ramai org.. kami pn xjadi nk tgk movie tu.. so, plan nk g makan dlu cz kdai celcom tu rmai org jgak..
mulenye cadang nk mkn kt mcD je, almaklum ngah LUNCH TIME kn.. sampai je kt mcD, lg dahsyat than cinema... org yg bratur xnk pnjang lak kn,smpai terkeluar dr mcD tu.. adoi... survey tmpat lain pn, same jgak.. kesudahan, Tot ajak mkn kt pizza.. mentang2 duit bru msuk, aku pn laju jer kate ok...hahhaha
lpas mkn tu barula kitorg g byar bil broaband ak tu yg da 2bulan xbayar..hahaha
and then, g blikan kek secret recepies utk mak aku... ha, ni lagi hal... aku mmg sure2 xtau secret recepies tu ad kt mn.. so, Tot kate kt dalam JJ ad... and ak pn sruh la Tot tnjukkan kt mn tmpt tu.. pnye la jauh perjlanan kamu, last2 Tot bleh lupe kt mn tempat tu.. letih giler time tu.. tambah lak, kaki aku da melecet...
nasib bek time tu tergerak ati Tot nk bwak aku lalu dpn gym kt JJ tu.. kt situ la bru nmpak Secret Recepies... ha, lega rsenye ble da jpe... aku pn bli la kek CHOCLATE CHIP WALNUT....sedaaaapppp!!! yummm...
finish.....

5 comments:

16-EiGht-46 said...

haha. ramai org berbgse ape tuh??

NURDIYANA said...

melayu der... semak jer dorg..huhu..**marah plak aku

16-EiGht-46 said...

hahaha. melayu?! alamak!! laki ke pompuan?? uih! bhye niee. c(x

NURDIYANA said...

sama bnyak...haha..xd bhy nye.. ak g lpas solat jmaat la..haha

~FatinWana~ said...

nk ikut!!!!!!!!! sedeh ar x ajak pn kn =p